• 1404/08/18 - 00:35
  • - تعداد بازدید: 5
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

 تمدید قرارداد اجاره 23 طرح واگذاری اراضی ملی در شوش

مدیر امور اراضی خوزستان از تمدید قرارداد اجاره 23 طرح واگذاری در شهرستان شوش خبر داد.

 

 

 

 به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از  روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان، جهان شیر سراج الدین گفت: استفاده از ظرفیت و پتانسیل اراضی ملی و دولتی با واگذاری به مجریان و اجرای به موقع و صحیح طرح ها در افزایش تولید در بخش کشاورزی و ایجاد اشتغال بسیار موثر است.

وی ادامه داد: مجریان موظف به اجرای به موقع طرح ها طبق جدول زمانبندی می باشند و نحوه اجرای طرح ها با بازدید مستمر عوامل نظارتی رصد می شود.

سراج الدین افزود: در صورت پایان مهلت قرارداد اجاره و پرداخت اجاره بهاء اراضی و داشتن پیشرفت فیزیکی مناسب طرح، پرونده در کمیسیون های مربوطه مطرح و مصوبه تمدید قرارداد اجاره طرح ها صادر می شود.

وی اظهار داشت: از ابتدای سال تاکنون 23 قرارداد اجاره اراضی واگذاری در شهرستان شوش به مساحت 943 هکتار تمدید شد.

  • گروه خبری : استان خوزستان
  • کد خبر : 229285
کلمات کلیدی
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان خوزستان حدیث چاروسایی
خبرنگار

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان خوزستان حدیث چاروسایی